2010. május 7., péntek

3 nap pihi után, rekord született :)

Ritkán történik meg, hogy 3 nap mozgás nélkül telne el, de a fitbalance után így alakult. Sokkal jobb kifogás lenne, ha most azt írhatnám, hogy írtó durva izomlázam volt, de ez nem lenne igaz. Sok mentségem nincs, de nem is magyarázkodom tovább..
Tegnap este is nagyon nehezen vettem rá magam, hogy elinduljak, annyira álmos nap volt...
Végül este elndultam futni, úgy terveztem 2 maximum 3 kört, és tada-dam: megállás nélkül 57 percet futottam, 4 kört, pontosan 8.8 kilométert.
A versenyen kivül még nem futottam ekkora távot, főleg nem megállás nélkül.
Kis rekord, de én tökre örülök neki :)

Sajnos reggelre kicsit apadt a lelkesedésem, ugyanis a lépcsőn lemenni kihívás volt a javából :( És akkor várom a hozzászólásokat, szerintek egy jó, új cipővel lesz esélyem a futás kellemetlen utóhatásait elkerülni? Külső oldalt fáj a térdem, múltkor a jobb, most a változatosság kedvéért a bal. Csak terhelésre fáj, pl. lépcsőn közelekedés. Nincs semmi gond, 5-6 km-ig, de annál többet nem futhatok?
Terveztem egy új cipő beszerzését, a régi ellipszisem árából. Tényleg egy szuper jó elliptikus gép, valakit nem érdekel ??? :)

1 megjegyzés:

  1. Végül nem itt kaptam válaszokat,de jöttek hasznos ötletek tanácsok, egy cikket megmutatok, annak aki esetleg hasonló panasszal téved ide:
    http://www.edzesonline.hu/cikk/2098/kulso_terdfajdalom_avagy_iliotibialis_szalag_dorzsolodes_itbfs

    VálaszTörlés