2010. május 12., szerda

Fitbalance 2010 második felvonás

Na képeket sajnos még nem tudtam hozni. Nem értem, de sehol nem leltem a neten, pedig igen csak kattogtak ott a masinák ... Remélem hamarosan tudom akkor készült fotókkal is illusztrálni a remek hangulatot. Egy kis ízelítő addig is:
Először is folytatom az órák értékelésével.

Pilates - Párdi Erika

Ez az oktató különbözött annyiban a többiektől, hogy hozzá most volt először szerencsém.

Technika, hangosítás: 8

Élmény: 7

Óra követhetősége: 9

Oktató figyelmessége: 9

Nehézség, terhelés: 5
A kitartások, hajlások, tekeredések kifogtak rajtam néha, van még hova edződnöm a pilates terén is.

Utánérzet: Rendesen meg van dolgoztatva a hátam, gerincem azt érzem, de ez jó érzés. Az Ironbox után nagyon is jól esett egy nyugalmasabb, inkább a mély-izmokat terhelő óra.

Súlykontroll - Béres Alexandra

A nap utolsó megmérettetése, fáradtan, de lelkesen álltam elébe.

Technika, hangosítás: 8

Élmény: 7

Óra követhetősége: 7

Oktató figyelmessége: 9
Kedves volt Alexa nagyon, mosolygott, bíztatott egész óra alatt.

Nehézség, terhelés: 7
a combjaim a 6. órára igen fáradtak, így nem egyszerű végig csinálni a kitöréseket és guggolásokat.

Utánérzet: Megizzadtam, elfáradtam, de még mosolygok.

Még bevállalnám a Body Art órát is, de Edina szeretne menni.
És most őszintén? Ki az aki ott maradna közel 300 perc intenzív testedzés után, még 50 percre, majd BKV-val menne haza, ahelyett hogy akkor és most kényelmesen haza viteti magát? Bárki is legyen, ő egy hős! Én nem voltam :)

A szervezés hiányosságai :

4 színpadon a reggeli két spinningtől eltekintve minden óra egészkor kezdődik, egy edzés 50 perc. Az órák között kényelmesen pisi, ivás, átcuccolás.. Vagy mégsem? Nem - nem, ahogy tavaly is, idén is csúszás volt nem kicsi... Így a kényelem és sokszor a pisi is elmaradt, rohanás volt, de hiába... Vicces amikor belopakodsz a pilates óra közepén, és próbálod felvenni a pózt, miközben még veszed le a cipőd..
Persze megoldás lehet az is, hogy egy teremben maradsz és egész nap pilatesezel vagy táncolsz. Nincs csúszás, nem maradsz le semmiről, csak éppen nem ezért mentél.
Reggel állítólag már a spinning késve indult, így már lehetett tudni hogy baj lesz. Orvosolható lenne, ha minden teremben csúsztatnának, de nem tették. Sőt a két tekerés után a technika ördöge a hangot vitte el, újabb 10 perc várakozás, így az órarend már csak arra volt jó, hogy lásd hova kell futnod, melyik terembe, minek a közepére fogsz beesni.
Ha már nagyon muszáj és útba kell ejteni a mosdót, akkor újabb meglepetés ér, ugyanis kb. 1500 emberre összesen 2 db pisilde vár, legalábbis a színpadok közelében. Ha máshol is volt, azt nem szándékozták nyilvánosságra hozni. Persze a 3. óra magasságában az egyik wc eldugult, a másikban nincs papír ...

Eszem-iszom, dínom-dánom? Nem, erre nem is számítottam, hiszen senki sem azért megy oda, de voltak igényeim, lehet túl nagyok?

Frissességedről SZENTKIRÁLYI ásványvíz gondoskodik!


Nyugtat meg a reklámszöveg.. Gondoskodott is, olyan d.u. 3 - ig. Utána? Szomjas vagy, töltsd fel az üveged a csapnál! Persze ez lehet hogy az emberek kapzsisága, és elkapkodták a a vízet... bár én kétlem hogy valaki képes, 7 decis vízes palackokkal teli táskát cipelni, főleg hogy minek? :) Mindenesetre az utolsó két órára nem maradt már víz :(

Már írtam, hogy nem az első ilyen egésznapos tornám ez. Régebben készültem, müzli szelettel, csokival, gyümivel. Aztán cipelhettem haza, mert mindig volt, a csomagban, vagy a víz mellett kitéve, de meg volt oldva.
A csomagban idén semmi harapnivaló nem volt, és ha két óra között szerettél volna energiához jutni, maradtak a kiállítok reklám termékeinek felzabálása .. Okés, ebédet adtak, sőt kétféle menü is volt :) Én köszönöm, de maradnék az egésznapos gyümi, szőllőcuki felhozatalnál, ebédelni se időm, se kedvem ilyenkor.


Ezután a kavalkád után elmennék még egyszer? A kérdés jogos, a válaszom meglepő: Igen, elfogok menni.
Úgy vagyok ezzel, mintha rosszul szolgálnák fel a koktélom...

A koktél tökéletes:
- hiszen az alapanyagokat ( afro-dance, pilates, iron-box) imádom.
- megfűszerezték egy kis súlykontrollal
- jég helyett a gerincjóga, mint hűsítés kitűnő volt.

Ami a felszolgálást illeti:
- Mehetnék máshova, de sajnos a lehetőségek szűkösek.
- a koktél izéből nem vesz el.
- Pozítiv vagyok, ezért meggyőzödésem, hogy legközelebb jobb lesz ( főleg ha elolvassák a postom :))2 megjegyzés:

  1. Gratulálok!
    Csinos és fitt vagy! Kár, hogy régen beszélgettünk. Bár azt hiszem egy egészen más Vikus lettél!
    Puszi: Gabi

    VálaszTörlés
  2. Szia "Mamim". Ááá..ugyanolyan bolond vagyok, ne aggódj! :))Írok neked levelet!puszi

    VálaszTörlés