2010. július 20., kedd

Bepillantás Eperszem cipőtesztjébe ;)


Elkészült a tesztem, de míg nem jelenik meg a maga helyén, nem szeretném publikálni.
Meglepő módon sokan kérdeztétek, hogy mikor és hol olvasható végre a teszt. Erre nem tudom még a választ, de fogok szólni egyből.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, most átmeneti megoldásként idézgetek a tesztemből, szerintem ebből a pár mondatból is kiderül: a cipő átment a teszten. Sőt, szinte ötösre vizsgázott! :)

Öröm és 'bódogság’….

Hazafelé morfondíroztam, mérlegeltem annak az esélyeit, hogy tényleg beleférne a nike kütyüje az adidas kütyü helyére…. De jó lenne! Otthon nem is vártam sokáig, teszteltem ezt a számomra igen fontos kérdést! És IGEN, befér! :)
Első kör után, bemelegedve úgy érzem, inkább a tempózást választom. És hamar rájövök ez egy jó döntés volt, mert megtaláltam a cipőnek az erősségét. Hihetetlen jó volt benne gyorsan futni, mintha minden egyes elrugaszkodásnál segített volna egy picit, élveztem nagyon. Így a következő 3 - 4 kilit végig tempózgattam olyan 4 - 4,5 perc/km -el.


Biztosan tudom már, hogy sokkal jobb ebben a cipőben futni, mint a régi nike csukámba. Sokkal gördülékenyebb, igazából úgy érzem viszi a lábam, sokat segít nekem.
Újabb fontos tulajdonság kerül a listára: sokkal kevésbé izzad a lábam, a cipő szellőzése kiváló!


A tesztelt modell legjobb tulajdonsága:
Picit kellett gondolkoznom, hogy melyik tulajdonságát is emelném ki. Aztán beugrott a gyors futásom és rájöttem, ez a cipő a gördülékenység királya :)


Persze az élet nem habos torta, így …

Óriás lelkesedés jellemzi az indulásom, juhuu folytatom a tesztet! Szépen haladok, minden jól megy, kényelmes a cipő, tartja a lábam, nem csúszok, épp azon gondolkozom mai edzésről mit írjak majd. Jobb lábam talp részén kellemetlen érzés fog el, jaj mi van ott? Mi nyomja? Megállok, cipő le, zokni és talpbetét megigazít. Mehetünk tovább…. na de még mindig zavar ott valami. Megint megáll, megigazít minden, ami mozdítható. Eredmény 0. Baj van.Maradnék még szívesen. Suhanok a sötétben miközben fülembe Lovasi András énekel valami 'nagyon elgondolkodtatót’, méterről méterre egyre jobban és boldogabban érzem magam, feszültségnek már nyoma sincs.
Sajnos az idilli hangulatom megzavarja, a 6. kilométernél jelentkező külső térd fájdalmam …


Remélem sikerült kielégítenem a kiváncsiskodókat, és hamarosan a teljes teszttel jelentkezem! És természetesen igyekszem vissza kapcsolódni a blogolás világába is! ;)

5 megjegyzés:

 1. Gratulálok, azt hiszem ez a legkevesebb. :)

  VálaszTörlés
 2. Á ez nem ér! Most nem tudom mi volt a baj a cipővel.:( Ennyire még a Harry Potter sem tolt ki velem, mert megvettem az egész könyvsorozatot és úgy ültem neki elolvasni..:D De most várnom kell a publikálásig! T_T
  Egyébként nagyon tetszik úgyhogy hatalmas gratula a teszthez, és a cipőhöz is!^^
  -mira

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm, aranyosak vagytok!
  Hogy a kedélyeket nyugtassam, ma jött az info elvileg jövőhéten publikálálják a tesztem! Szóval kitartás, midnenre fény derül hamarosan!

  VálaszTörlés
 4. Jé, ez most nekem fura...nem úgy vannak ezek a tesztek, hogy több hétig kell hordani sok-sok futáson?

  Egyébként sok örömöt hozzá, szép cipő :)

  VálaszTörlés
 5. Bozót, dehogynem 3 hét a tesztelés. Ez csak ízelitő a tesztből, igyekeztem elég alaposan letesztelni, majd meglátod.. :)

  köszi!

  VálaszTörlés