2010. december 13., hétfő

Űrtechnológia, sietős jézuska, óriás boldogság, avagy GARMIN forerunner 305

Pár nappal ezelőtt szóba került otthon, hogy mit is kérek karácsonyra, szülinapomra és névnapomra. (szerk. megj.: nekem ezek az események mind-mind egy hétre kerültek ) Én állítottam, hogy nem csak futós cuccnak örülnék, de Héka csak mosolygott.

Zsolti a fő kütyü mániás nem cicózott, neki állt a netet böngészni, keresett és kutatott, de hamar talált. Mit? Egy extra szuper kütyüt.
Megmondom őszintén, én már szemeztem ezekkel az órákkal, amikor mások edzéseit néztem, de az árak valahogy nem voltak túl barátságosak. Na most sem olcsó, sőt... De elég komolyan le volt van/volt akciózva (64 000 Ft-ról) és a kategóriájában a legjobb ár/érték arányban.
Persze ez csak úgy nem kerülhet a fa alá, egyeztetni kell, hogy bele fog férni a családi költségvetésbe? Persze ahogy meghallottam az ötletet nagyon-nagyon szerettem volna ezt az órát.. Így osztottunk, szoroztunk ( bele adnak Anyuék, Tesókám... ) és azt gondoljuk bele fog férni. Másnap, pénteken kiderült hogy egyetlen 1 darab van még a Csömöri decathlonban, így lehetőség sincs tovább agyalni, érte kell menni. Így is lett, pénteken előbb leléptem és rohantam a kis garmin órámért.

Persze mikor haza értem, Zsolti próbált viccelődni, hogy majd a fa alatt újra látom, de ez még viccnek is rossz volt :)

Szóval kis ismerkedés a kütyüvel, nagyjából beállít és indultam is tesztelni. Íme az eredménye ( azt leszámítva, hogy hihetetlen boldog vagyok) :


És aki nem hiszi, járjon utána:

2010.12.10.- az első garminos futi by viktoria@tokei.eu at Garmin Connect - Details

A kütyüt azóta nem pihentetem, már 3- szor teszteltem, de minden alkalommal tudott meglepetést okozni, így részletes tájékoztatást még nem írnék róla, nem szeretnék senkit félre vezetni, de szerintem ezentúl ő is gyakori szereplője lesz a blogomnak.

Ez a hihetetlenül szuper ajándék újabb lendületet ad a kilométerek gyűjtéséhez és a jövőbeli terveim megvalósításához. Köszönöm szépen Apafejnek és mindenkinek aki hozzá segített! Nagyon boldog vagyok tőle!

Ja és ami a lendületet illeti a múlt heti lefutott kilométereim száma: 38,75 !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése