2011. január 19., szerda

Flúgos futók a foka öbölben.

Alakult egy klub a flúgos futóknak. Futni szeretnek a tagok az biztos. Hogy mennyire bolondok? Az majd időközben ki fog derülni.


Nem vagyunk még sokan, de napról napra gyarapodunk. Itt volt az ideje egy alapító futásnak.Így kezdetnek még semmi extrémet nem terveztünk, egy kis forralt borral megspékelt szaladás. Az időjárás megfűszerezte ezt az egészet jó erős széllel. Fincsi volt.


A Nike Futóklub is csatlakozott az eseményhez, így megtapasztalhattam hogy az is egy tök jó móka ám. Jó kedv, közös bemelegítés, együtt kocogás, tea és még tombola is van! Most szerencsére délutánra tették a klubbot, én eddig a korai időpontok miatt hagytam ki mindig. Khmm, a "korai" az fél 10, csak én vagyok álomszuszék. Ti legyetek lelkesek és próbáljátok ki!

Szóval vissza térve szombatra... Persze előtte már járt a kis fejem, hogy mennyit fogok tudni futni?
Ja igen a lényege a versenynek: 1 kör (1100 m) futás. 1 pohár ( 1,5 dl ) bor.
Abban bíztam, hogy gyenge lesz a nedű és a testem is jól reagál majd a gyorsan bevitt sok folyadékra. Olyan 4-5 kör tűnt reálisnak, a többinek meg örülünk. :)

Az eo fórumról is többen kedvet kaptak, de végül csak Forgi tartott velem. Így vele és egy ott megismert futótárssal róttuk a köreinket lelkesen. Egyik lány többször rohant el mellettünk, mint egy kis duracell nyuszi úgy nyomta. Természetesen ő is nyerte meg a versenyt! Hatalmas gratula neki, innen is. Szép volt!
Az 5. kör végén úgy voltunk vele, hogy 1 vagy 2 kör még simán belefér, de akkor tudtuk meg, hogy vége a versenynek, mert elfogyott a bor :)) Mielőtt bármelyik kedves ismerősöm gyanúba keverne: NEM, nem én repetáztam! :)
Bor az amúgy lett volna, csak a fűszer bizonyult túl kevésnek. Sebaj, legalább senki nem dőlt ki.

Jaaa és képzeljétek! Mint flúgos tag kaptam szépséges sapit is. Egy fekete Nike baseball sapi, de nem ám akármilyen! Névreszóló! Bizony az egyik oldalán az Eperszem, másik oldalán meg a logónk virit. :) Már hallom ám hogy: Képet! Képet! Hamarosan azt is kaptok!

Flugós Futók Klubja csatakozási lehetőség ITT.
Köszi a szervezést, a lehetőséget és mindent DaMartiannak és a Nike Futóklubnak! Forginak meg a tököt! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a beszámoló! A szél elég komoly volt. Én kivételesen az időjárásnak megfelelően beöltöztem így elviselhetőbb volt.

    VálaszTörlés