2011. január 10., hétfő

Visszatérés a nagy pihi után :)

Pihentem, nem kicsit... Konkrétan 10 napig nem szaladtam.
Volt itt minden: szülinapi buli, másnapos pihi, munka, szilveszter, túlóra, fáradtság, hát húzódás.
Na de mindegy is, a lényeg a lényeg, hétvégén újra futócipőbe ugrottam :)

 Ééés 0,19 km híján össze futottam egy félmaratont :)
A tegnapi 15,4 km életem eddigi leghosszabb távja, na jó nem olyan sokkal döntöttem meg az előzőt, de ugye aki a kicsit nem becsüli...

Szombaton késő este lett mire rávettem magam, hogy útnak induljak. Először a havas, jeges, lucskos úton kínlódtam végig magam körbe a lakótelepen, de utána okosan a park felé vettem az irányt, ott már semmi természeti akadály nem nehezített a dolgom. Egy laza, újra kezdő futáshoz elégnek találtam a picit több mint 5 kilométert.

Tegnap már bátrabb voltam és hosszabb távnak indultam. Nem terveztem agyon, de erősen benne volt a pakliban, hogy az Örsig is elmerészkedek. Végül a parkban körözgetés után megcéloztam a Kerepesi utat és bizony meg sem álltam amíg az Árkádot nem láttam :) Vissza felé már erősen jelezték a  combjaim hogy kezdenek fáradni, főleg ha valami lámpánál meg kellett állnom. De nem hagytam magam, még a végére egy kis keringő a centin, hogy meg legyen a 15 kili.
Jócskán elfáradtam, de nagyon örülök, mert kezdek meggyőződésem lenni, hogy március vagy április, de meg lesz az a félmaraton :)

2010 - ben végül 688 kilométert futottam, 102 edzéssel és 71 óra alatt.
2011 - ben minimum a duplája a terv, már ami a kilométereket illeti ;)

És ami még a 2010-et illeti: Számomra végül az ünnepeket is körbe lengte a futás varázsa. Ugye a drága Jézuskámról már meséltem, aki a csodás garminkával lepett meg?

Na a szülinapomon is nagyon szuper meglepetések értek. Kaptam fini csokit, bort, gyönyörűséges virágot, de ami a blogomban is izgalmas lehet: egy szépséges saját kézzel készített futó póló:


Ráadásul a pólót tapogatva, egy ropogós borítékra bukkantam :) És mit leltem benne? Spuri futóbolt utalványokat hihetetlen összegben. 50 ezer!!! Ft értékben.
Szerintetek mennyire fakadtam sírva???
Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindenkinek az ajándékokat, a köszöntéseket és hogy ott voltatok velem!Ma nyit újra a spuri a felújítás után, szóval hamarosan újabb beszámolóval érkezem Kedveskéim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése