2011. április 26., kedd

Formába lendülés indul!

Engem is megihletett a futo.blog aktuális témája..

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de rám jellemző a téli raktározás minden évben. Nem sajnos, nem a spájzba, hanem magamra. Egy kis cuki zsírréteg itt-ott...
Na idén is pont így jártam. Nem kell itt semmi durvára gondolni, de ahhoz képest hogy végig futottam a telet, hát tök nem lett volna erre szükségem. Olyan egyszerű lenne, ha a futások mellett bátran ehetnék bármit. De nem. Most sem zabáltam össze vissza, de azért nem fogtam túl szigorúan magam.
Szóval úgy egy hónapja a futás mellett, elkezdtem jobban figyelni a kajára és ugye jött a szerelem is... Pisztácia személyében. Már csak vele járok dolgozni amikor csak tudok, így 1 hónap alatt 300 kilométert tettünk meg együtt.
És ha már formálódás, akkor torna. Így jött képbe a NTC, Nike Training Club. Amit azért is szeretek nagyon, mert az Ipodra le tudtam tölteni egy alkalmazást, így bármikor bárhol válogathatok a sok - sok edzés közül. Ráadásul tele van olyan összetett gyakorlatokkal, ami egyszerre mozgatja meg több testrészem is. Nem mondom, hogy könnyű, tegnap pl. vissza sírtam Rubint Rékát, mert egy két gyakorlathoz képest az ő kínzásai már pihenésnek számítanak :)

Egy kis ízelítő:Még javában az elején tartok, de ennek ellenére már úgy tűnik, egész jó úton haladok. Mérlegem nincs, szóval nem tudom ezt most számokkal alá támasztani, de kis Férjem látványos változást lát. Akkor valami csak történik nem? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése