2011. május 26., csütörtök

Futócipőtől a tornadresszig :)

Reggel 5 és az Ipod kegyetlenül csipogni kezd. 
Hálóóó Kislány,  ébresztőőő! .........Neeee, csak egy kicsit még, egy kis szundi naa, légyszi! .....Jajj ilyen hamar letelt? .....Okés, még egy belefér. ....zzzzzz........Hmm, de lehet inkább este menjek? Biztos jobb lenne, nap levezetésképpen, nem? ...Úgy sincs este sok dolgom! Igen és akkor még több, mint egy órát aludhatok.
Na jó átállítom az ébresztőt 6 óra 20 percre. Picit nehéz a vissza alvás, megint gyenge voltam, de álmos vagyok és punktum.

Na sajnos ez a jelenet gyakoribb, mint amit most vázolok, de ígérem rajta vagyok a változás rögös útján.
Szóval reggel 5 kor megint csipog a kütyü, egy szundi és kelek is. Na jó, kettő, de utána tényleg. És láss csodát, 5 óra 25 perc és már kakaót szürcsölök a konyhában. Egy kis jó reggelt keksz a pociba és lassan indulhatok is.
17 fok odakint, így nem kell túl öltözni. Zene? Kell nekem, vigyek? Na nem, inkább majd csipognak nekem a madarak. Okés, cipő a lábra és menjünk már.

Olyan más a hajnal illata, olyan friss, kellemes és virágos. A park felé két busz megálló is útba esik, itt mindig kacagnom kell. Ahogy megzavarom az álmos, megszokott reggelüket az embereknek, hát imádom :)
És igen a parkban csipog a madár, illatozik a virág és még harmatos a fű. Szeretem.

Ami a  futás illeti, nem vagyok egy gepárd, de ha más nem annak örülhetek, milyen szép alacsony marad a pulzusom. Lehet ez már a bringa hatása? Három kört teszek, aztán ideje indulni, 8 kor az irodában kell lennem.

Zuhi, öltözés és pattanás a nyeregbe. Pisztáciával egyre gyorsabbak vagyunk, egyik nap már viszek is Garmint hogy megnézzem.
4 kor szabadulok, gyorsan száguldás a játszóra, ott vár a Kiscsaládom. Szegény Apafej bringa nélkül, mert az Ő járgánya bizony kórházban :( Sajnos a bringa úton sikerült elütnie egy 'figyelmes' fazonnak. Grr..

Aztán kis vacsi, játék, házi teendők, upsz mindjárt 9 óra? Torna most? Na még gyorsan, hajrá! Pici Lányom is kedvet kap, így tuti nem lesz gondja az alvással :)
Jó dolgomban nem is tudom mit csináljak, mert annyi edzés közül lehet választani, sosem tudom melyik Nike training legyen a nyerő. Általában bele nézek a gyakorlatokba és az alapján döntök. Talán a hasgyakorlat ami kevesebb van benne, ezt szoktam hiányolni, szóval erre külön gyúrok. Vagy eleve fókuszált edzés sort választok.

Most a Body flexor c. edzésre esik a választásom. Előre, majd hátra futás, kitörés, guggolás, hasazás és felsőtest edzés, nem mondom, nem marad hiányérzetem. :) 20 perc utána  felpörgés gyanús jeleit kezdem felfedezni Lánykámon, így őt időközben ágyba terelem. Biztos, ami biztos.

10 óra környékén elégedetten bújok ágyba, ma végre kimozogtam magam ügyesen. Bárcsak minden nap ilyen ügyi lennék... Na jó, holnap is felkelek és lemegyek futni...

Reggel 5 óra az Ipod jelzi, futni kell menni. Jajj ne, még szundi. Neem, én nem tudok felkelni, fáradtak a lábaim és különben is. Majd este futok :D
... Hát igen ma sem lesz futócipőtől tornadresszig :)

1 megjegyzés:

  1. Irigylek mindenkit akiben meg van a kitartás a rendszeres reggeli edzéshez! Neked is gratu!

    VálaszTörlés