2011. augusztus 24., szerda

288 óra

288 óra van még arra, hogy az idő enyhüljön. Nagyon nem bírom a meleget :( Ha ennyire hőség marad, az is benne van a pakliban, hogy nem indulok el a versenyen. Oké, reggel 10-kor talán egy fokkal jobb, de az édes kevés, ha a mostani időt nézzük.
288 óra van még arra, hogy a meleg ellenére kitartóan készüljek. És ha eldöntöm, hogy reggel futok, akkor talán keljek is fel reggel. Nem úgy mint ma :P
288 óra van arra, hogy elkészüljön a futóblogos felső, mert én bizony abban szeretnék PB-t futni.
288 óra van arra, hogy össze állítsam a playlistemet. Tényleg mondhatnátok pár számot! :)
288 órán át vigyáznom kell magamra, nem bánnám ha nem sérülnék, betegednék le. És jó lenne a szombati esküvői mulatozást is vissza fogottá tenni. :)
Kevesebb mint 288 órám van, hogy megszervezzem, h. most tényleg időbe oda érjek, ne csak úgy oda essek.


288 óra múlva elindulok életem 3. versenyen futott félmaratonjára és ha nem is 120 percen belül, de ígérem PB-t futok :)

5 megjegyzés:

 1. Hát akkor kellemes 288 órát, no meg még azt a kettőt :)

  (nagyon zárójelben: hagyd a fenébe a playlistet, a madzagokkal fogsz vacakolni és a zenéhez igazodni ahelyett, hogy magadra figyelnél és a kitűzött tempót futnád)

  VálaszTörlés
 2. Nekem nagyon sokat számít a zene, úgy érzem tök sokat segít. És a madzagok nem okoznak gondot az tuti. Ha meg nagyon úgy van még mindig ki tudom kapcsolni, de nem egyszer húzott már ki a zene egy holtpontról.

  VálaszTörlés
 3. Ez pont ma merült fel a Gergőnél:

  http://www.youtube.com/watch?v=vX0Um-EjWug

  Nem lesz világvége :)

  Tök jó anti-parázós szám :)

  Egyébként a Vivicittára is nagyon készültem zenével, már-már túl tudományosan:

  http://g.co/maps/8jry

  Kiváló playlistet találsz itt, persze ez a saját stílusomat és személyes kedvenceimet tartalmazza, de hátha van átfedés. Csendes eső és szélcsend, 20 C fok körüli hőmérséklet megfelelő lesz?

  VálaszTörlés
 4. Az nem opció, hogy nem indulsz el, ne viccelj már. Hónapok óta készülsz, az egész net nekünk drukkol, nem szabad ilyenre még gondolni sem. A teljesítés alap, (mondanám, hogy az idő nem is fontos, de nem lennék hiteles :-)

  VálaszTörlés
 5. István, köszi megnézem a linkeket.
  Gergő: Nem, én tényleg komolyan írtam, hőségben ilyen távra nem biztos h. elindulok, mert nagyon nagyon nem bírom a meleget. És tekintettel a szív múltamra, lehet egyel parásabb vagyok mint az átlag.

  VálaszTörlés