2011. október 13., csütörtök

Hiányérzet

Ezt a bejegyzést csak erős idegzetűeknek, vagy futóbolondoknak javaslom. :) Többieknek elég drámázásnak fog tűnni, lehet az is.

Szóval nem futok én sokat, heti 3 alkalommal. De az életem része, néha húzom halasztom, de szeretem. És igyekszem úgy tervezem a  hetem, hogy össze jöjjön. Másfél hét telt el, most kezdem el érezni, hogy valami hiányzik. Ok, tornázom, teszek-veszek itthon. Szóval dolog az van persze. De egyik se kapcsol ki úgy, mint a futás. És nem is tölt úgy fel, fura.

Tegnap este kezdtem el ezen gondolkozni, mert egyszerűen nem tudtam elaludni. Fáradt voltam, de forgolódtam. 3 napja ez van, nem tudok elaludni. Nekem régebben nem volt ilyen gondom, szóval csak arra tudok gondolni, hogy ez is a futás hiánya...

6 megjegyzés:

 1. Ismerős érzés!
  Amióta heti ötször szaladok, úgy alszom, mint akit fejbe csaptak. Könnyebben viselem a napi streszt, elviselem a hülyeségeket magam körül...
  Lehet a folyamatos rázkódás kirázza a bogokat az idegeinkről...

  VálaszTörlés
 2. Na jól van akkor, féltem hülyének néztek. De akkor ugye??? Addig vmi mást kell kitaláljak..
  Te meg csak fuss Katuska, fuss!

  VálaszTörlés
 3. Futok, futok! Próbáltad már a zumbát? Állat egy dolog!

  VálaszTörlés
 4. Irigyellek ám benneteket, hogy ilyen függővé tudtok válni!

  VálaszTörlés
 5. Amikor nyáron ki akartam hagyni egy hetet, nem ment. Tegnap szerettem volna egy nyugodt vasárnap estét otthon elpöszmögni. Egyfolytában azon kattogtam, h csak ki kellene menni, és el is mentem végül futni. És nem is kellett altató este. Szóval - bár rövidebbeket futok jóval, mint Te, de - Ismerős :)
  Simone Lewis

  VálaszTörlés
 6. Ha, de meg mennyire hogy nem vagy bolond! Ugyanez van nekem is, de nekem nyar vegen mar az is sok volt, ha egy nap kimaradt. Most probalok visszaterni a 2 naponta futashoz... de hianyzik.

  VálaszTörlés