2011. október 24., hétfő

Padon futva hogy gyűlnek a kilométerek?

Mondhatni optimista vagyok, mert pont úgy tervezek, mintha kutya bajom se lenne. Mintha 3 hete futnék rendszeresen, mintha nem holnap lenne időpontom az ortopédiára.
Előbb vagy utóbb de úgy is újra fogok tudni rendszeresen edzeni nem? Addig is vígan tornázom, és izomlázazok :)

Szóval felmerült az egyik Barátnőmmel, hogy a közeli terembe együtt mennék le, gondoltam hetente 1-2 futásom ott a padon, steril körülmények között, tempó játszadozással tudnám le. Na és az én bekockult futólényem egyből kapcsolt. Hogy fogom rögzíteni a futásaim? Garmin nem fog így távolságot mérni... Csak beírom simán az edzésnaplóba? az olyan snassz, nem?
Na ötlet?

4 megjegyzés:

 1. hát... én rendszeresen használom, ha az időjárás veszélyezteti a testi épségem-tegnap durva köd volt pl.-, szerintem, ha beírod az edzésnaplódba a távot az nem snassz...
  Hajrá, gyógyulj meg!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Garminéknál erre van a Foot Pod kiegészítő. Annyival lenne vele több infód, hogy mennyit léptél ill. elvileg hogy mikor milyen gyorsan futottál.

  Nélküle meg marad a táv és idő bevésése a naplóba amivel nincs is semmi baj.

  Én elvileg pénteken megyek kipróbálni először ezt a futópados dolgot. Kíváncsi leszek pl. mekkora lesz a távolság különbség a pad és a garmin által mért között.

  VálaszTörlés
 3. Táv + idő. És egy nagy pont a térképen :)
  Simone Lewis

  VálaszTörlés
 4. A legtöbb pad úgyis méri. A pulzust meg az órád.

  VálaszTörlés