2012. január 4., szerda

2011 és a sport - 1. rész

2011-ben elég szépen haladtam a futással, bele szerettem a bringázásba és néha igyekeztem Rubint Réka segítségével az alakomat is formálni.

Januárban nagyon kis lelkesen gyűjtöttem a kilométereim, ebben a hónapban futottam életem első 15 kilométerét is. Új cipőm is lett egy LunarElite, köszönhetően a nagyon kedves barátaimnak, akik spuri utalvánnyal leptek meg szülinapomra. És az első "fun run" rendezvényemen is ekkor vettem részt.


73 kilométer, átlagtempó: 6:50p/km / 2 torna

Február:  Esemény dús hónap volt az biztos. Zsolti kíséretével  lefutottam életem első félmaratonját, megváltam a elf fejemtől (fülműtét) és sajnos elveszítettem Édesapám. Így a lelkem nagyon futott volna, de a testem nem tehette két teljes héten át. Ennek ellenére jobb lett, mint a január.

78.7 km, átlagtempó: 6:48 p/km / 2 torna

Márciusban az első félmaratoni versenyem emelném ki és Pisztácia érkezését. Innentől kezdve két keréken közlekedtem és nagyon szerettem.
89 km, átlagtempó: 6:44 p/km / Bicó: 166,7 km / 4 torna

Április hónapban kellett megélnem életem legvacakabb versenyét, a Vivicitta félmaratont, igazi küzdelem volt, de volt mint tanulnom. Emiatt kicsit el is veszítettem a lelkesedésem, a Nike edző programja viszont előtérbe került.
A hónap elején újabb közös futóélményben volt részem, az utolsó éjszakai futáson.

69 km, átlagtempó: 6:40 p/km / Bicó: 251 km / 9 torna


Májusban nem futottam túl sokat, de olyan mázlim és futótársam volt, hogy egyszer csak a dobogó legfelső fokán találtam magam a Borvidék félmaratonon. :)46 km, átlagtempó: 06:34 p/km / Bicó: 280 km / 12 torna

Június: A hónap elején átélhettem az egyik legjobb futóversenyem, ugyanis a női futáson bőrig áztunk :) Zsoltival meg volt az első bringatúránk is és ekkor kezdtem komolyabban készülni az őszre.


53,2 km, átlagtempó: 6:35 p/km / Bicó: 454,5 km / 10 torna


Folyt. köv.!

1 megjegyzés:

  1. De jó ötlet, szép, hogy ezt most összegzed, ez sok erőt szokott adni a folytatáshoz ::))
    Hajrá továbbra is Pöttöm, bármit is csinálsz majd :)
    run-ka

    VálaszTörlés