2012. január 28., szombat

ELRAJTOLT A XVI. KERÜLETI FUTÓ KLUB

22 ember, 1 kutya, -3 fok, összesen 150 km.


Ma délelőtt 10 órakor vártuk a Havashalom parkban Nagykövet társammal, Hajdú Péterrel a lelkes futókat. Szerencsére a nap erősen sütött, így nem éreztük olyan hidegnek azt a -3 fokot. Gyors ütemben nőtt a létszám, aminek nagyon örültünk! Ovis lányomnak is érkezett társasága és egy kutyus is betársult. Nem csak kerületi sport emberek érkeztek, volt aki Zuglóból vagy Újpalotáról kocogott ide, de olyanok is voltak, akik Őrbottyánból látogattak hozzánk! Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyien megtiszteltetek minket a jelenlétetekkel!!!

Gyülekezés

Pár mondatban  bemutatkoztunk és elmondtuk Péterrel az elképzeléseinket. Röviden annyit, hogy egy olyan csapatot szeretnénk, akik segítik, támogatják és motíválják egymást és a jövőben tervezünk közös család barát programokat, pl. bringázás, piknik.

Bedobtam azt az ötletem, hogy mi lenne ha közösen össze futnánk egy maratoni távot, ami 52 kört jelent, ha 830 méterrel számolom a kört. Ahogy hallgattam a terveket, kezdett gyanús lenni, hogy túl teljesítés lesz, nem is kicsit. :) 

Péter felesége annyira kedves volt, hogy egyrészt vállalta az adminisztrációt másrészt egy profi bemelegítést tartott nekünk. Köszönjük szépen!

bemelegítünk..


Az alapos átmozgatás után, bele is kezdtünk a futásba, mindenki a saját tempójában nyomta a köröket, és még érkezett 2-3 csatlakozó is közben. Krisztián és Andi Őrbottyánból jöttek el hozzánk, és fejenként 24 kört futottak! 

Volt aki a hétvégi hosszú futást tudta le, vagy egy regeneráló edzést, de olyan párról is tudok aki felébredni próbált a pályán ;) A Rákos patak parti futók is meglátogattak minket, remélem máskor is jöttök, úgy is csak másfél kilométerre vagyunk tőletek :)

Miközben róttuk a köreink, kedvesem igyekezett mindenkit lencsevégre kapni: 


Végül 180 kört futottunk össze Ollie kutya két körével együtt, ami több mint 150 kilométer. 

Ollie kutya :)


Én nagyon büszke vagyok magunkra és leírhatatlanul boldog, hogy ennyien össze jöttünk! Köszönöm nektek!

És az első elismerésünket  meg is kaptuk, drága Lányomtól Dorkától:

Ügyesen futottál nagyon. Ez a legjobb futó klub.


6 megjegyzés:

 1. Gratulálok!
  Szép csapatmunka...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük! remélem hamarosan titeket is vendégül láthatunk!

   Törlés
 2. Kedves Viki!
  Gyakorlatilag a futópályán lakunk, és rendelkezem egy darab futóbolond férjjel. Sokszor megy ki a pályára, akár késő este is. Mondta is most szombaton, hogy van itt valami rendezvény, mi lehet az. No, most szombaton megpróbálom kiküldeni hozzátok, szerintem sokat hozzá tud tenni a távhoz :-)Aztán talán a négy lányunk közül is hajlandó lesz némelyik követni az apját.
  Gratulálok a kezdeményezéshez!
  Üdvözlettel,
  Balogh-Ficsor Szilvia
  (www.zeki-szitya.blogspot.com)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Szilvi,

   Ez istenien hangzik! Az én ovisom is kedvet kapott, szóval reméljük a te Lányaid is beszállnak, de gyere te is ki, ha nem lesz cudar hideg :) Nem kötelező futni :)
   Örülök, hogy ránk találtál! :)

   Törlés
 3. Viki kedves!
  Sajnos újabb beteg leányom akadt, így a szombati futkosásra nem tudtunk kimenni. Éppen csak kilestem, és láttam, hogy van, aki fut! Talán legközelebb!
  Üdv,
  Szilvi

  VálaszTörlés