2012. január 21., szombat

A park szépségei :)

A XVI. kerületi futóklub olyan szerencsés helyzeteben van, hogy ebben a szépséges parkban gyűjtögetheti kilométereit. Ma kint jártunk a családdal és ismét szerelembe estem, hát kell ennél jobb hely a futásra? de komolyan.

Ha autóval,  könnyen és extra közel tudunk leparkolni. Ha kerékpárral jövünk, a  tároló  fedett ráadásul rá is lehet látni a bringákra könnyen.
Öltözködés is megoldott, mert van kulturált mosdó, aminek az ajtaja egy 100 Forintossal nyílik. Szóval százasokat a futó szebbe! ;) Nem csak az ilyen olyan folyó ügyek miatt, hanem a futás végén az ital automatából forró teával, -csokival, vagy kávéval jutalmazhatjuk magunkat. Mellette közvetlenül egy igazi aranybánya, csoki automata, nyamm :)

A gyerekek kedvenc játszótere is itt van, tudjátok azzal a csuszkával, amikor ráül egy műanyag lapra csúszik jó gyorsan végig. Hát azt még én is szeretem. A nagyobb fiúk meg a gördeszka pályán tudnak trükközni, azt is imádják. Apukák kosár vagy foci pályán is izzadhatnak a futás helyett. :)


A kutyák meg ilyen kis futtató pályán ügyeskedhetnek, gyakorolhatnak.

Szóval itt aztán senki nem unatkozik az tuti.


6 megjegyzés:

 1. Tökjó! Irigykedem kicsit, nálunk a játszót is szétszedték....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szétszedték? Mire fel? :(

   Törlés
  2. Mert "egyesek" folyton összetördelték, széthordták, szemétlerakónak és keménykedő-terepnek használták...újraépíteni és megvédeni nem tudják (akarják) így lebontották, elvitték az egészet. A falu másik végén is van egy picurka, azt is hagyják tönkremenni, már életveszélyes. Egy újabb is van, de messze van tőlünk gyalog, gyerekkel...

   Törlés
 2. Ilyenkor jut mindig eszembe, mennyire szerencsés helyzetben vagyok futóként, hogy olyan helyen lakom (nyugatmo-i kisváros), annak is egy olyan részén, ahol 3 perc futásra kezdődik egy nagy parkerdő (kb. 2*1.5km területű a kiépített része), a házunktól indulva azonnal egy 128méteres szintemelkedésű gyönyörű dombot tudok megmászni és 5-6km en belül még 4 hasonló emelkedőt is találhatok és épp 4 kmre van tűlünk egy ingyenes rekortán pálya.
  Ettől függetlenül jól néz ki a fenti hely is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, jó ha az ember közelében vannak szépséges futóhelyek. Hozzánk közel van egy kis erdő patakkal, azt is szeretjük nagyon. :)

   Törlés
  2. Hát ja, jól kell lakóhelyet választani :P Elvileg itt is van erdő, mező, domb ugyan messzebb, pálya is volna, csak épp a csuda titkos honvédség kerítésén belül...

   Törlés