2012. február 15., szerda

Kezd ez a futás dolog újra derengeni :)

Na most már 6. hete futok újra. Most kezd el újra jól esni, nem szenvedősen, nem nyögve  nyelősen...
Fura volt, amikor még 1 kilométert sem futottam, de már vissza fordultam volna, mert egyszerűen nagyon nehezemre esett. De emlékeztem erre az érzésre, hogy nem szabad engedni neki. És igazam lett.
Tempó? Vicc. Igazából a 7perc feletti kilométerek estek jól, vagy legalábbis a 7 körüliek. Aztán jött a k. nagy hó, esélytelen voltam. De türelem-türelem... csak ezt hajtogattam.
És most már másodszor van abban részem, hogy jövök hazafelé a parkból, találok olyan részt ahol nincs hó és a lábam szárnyra kapnak és simán 6 alá megyek és nagyon - nagyon jól esik!
Fú annyira jó lehet annak aki hosszú távon tud, ilyen tök gyors tempóban futni, én is úgy szeretnék!!Futóklub téma: Szerintem nagyon szépen alakulunk, annak ellenére hogy az időjárás igen csak keresztbe tesz nekünk. Most komolyan aki nem fut, mennyire van kedve -7,8,9 fokban eljönnie szombat reggel? És láss csodát van! Persze még csak óvatosan, lassan, keveset. Az kéne még nekem hogy valamelyikünk megbetegedjen... De amúgy az FB csoportban már tudjátok hányan vagyunk? 62-en! Szerintem ez nagyon szép szám 1 hónap alatt! Van egy csomó tervünk, pl. jövő héten kilométereket gyűjtünk, aztán jelmezben fogunk futni, jutalmat fogunk osztani... Szóval nagy kalandok várnak még! Persze most szombaton is együtt futunk!

Ja és tudtátok hogy a hülyeség ragadós??? Szombat délután elolvastam ezt DK Gergő blogján. Hát és tudjátok van az a tipikus érzés, ami nem hagy nyugodni. Persze a dolgom is könnyű volt tekintve hogy Péter a társam, így persze már másnap beszéltem is vele. Szombaton hozza nekem is a szettet. Szóval Jövőhéten ne hívjatok vacsizni se koktélozni ;) Természetesen beszámolok majd az élményekről! Ahogy egy kedves futó kollega mondta: Itt a lé a tét! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése