2012. február 6., hétfő

Minuszok és hóesés, de futottunk. :)

Szombaton megtartottuk a XVI. kerületi BSI futóklub második összejövetelét. Az időjárás nem tűnt túl barátságosnak, erős havazás és -7 fok. Ennek ellenére 12 lelkes futó gyűlt össze.

Az időjárás többünknél okozott némi csúszást, így Péter egyedül kezdte gyűjteni a kilométereket. Aztán csak összejött a csapat és egy vidám focilabdás bemelegítés vette kezdetét. A labdázás után, Edina tartott egy nyújtós bemelegítést is, köszönjük!


Nagyon vegyes csapat jött össze. Ovis, iskolás, anyuka, apuka, minden korosztály szinte képviseltette magát. Fontos ki emelnem itt Pétert, aki boldog Nagypapaként, olyan lendülettel és mosolyogva nyomta le a nagy hidegben a 15 körét, hogy le a kalappal előtte. Sok nagyszülő példát vehetne róla az biztos. De bízom benne, hogy csapatunk segítségével hamarosan példát is fog.

Azért óvatosak voltunk ebben a hidegben, hogy inkább kevesebbet és lassan fussanak a kezdő futóink, időnk van bőven, de az egészségünkre vigyázni kell.
 
 Szerintem nagyon csodás érzés a hóesésben futni és hallgatni, ahogy egyre jobban ropog a hó a talpunk alatt.  Persze utána  a meleg  tea és a forró fürdő sem volt utolsó :)


Szombaton újra találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése