2012. február 21., kedd

Tél huss! Te meg velünk fuss! Gyűjtsd velünk, nekünk a kilométereket!


Jövő hétvégén országos kilométer gyűjtés lesz a Nagykövetek között!
"A hagyományos februári Yours Truly napján és részben csatlakozva a világraszóló mozgalomhoz, mutassuk meg épülő futóközösségeink erejét! Hirdessen minden BSI Futónagykövet „Télűző km gyűjtés”-t február 26-án!"

Szóval kedves futó és csoport társak asszem itt az idő, hogy megmutassuk mit is tudunk! Tekintettel arra, hogy már első alkalommal 150 kilométert futottunk össze, igen jó esélyekkel indulunk! Regisztrálni fogunk minden futót! Minden kilométer számítani fog!

Szóval versenyre fel, FEBRUÁR 26.! Hajrá XVI. kerület!

Ha esetleg nem tudsz eljönni, de valahol futsz akkor is add nekünk a kilométereid kérlek! Küldd el az alábbi adatokat:

név, születési dátum, település, e-mail cím, futott km


Részletek: 

Meleg cuccokra továbbra is tudunk vigyázni. Ha autóval jössz a parkoló is olyan közel, hogy ott simán hagyhatod a váltó ruhát.

A múlt heteinkről itt tudsz olvasni: 
http://sportmano.blogspot.com/2012/01/elrajtolt-xvi-keruleti-futo-klub.html
http://sportmano.blogspot.com/2012/02/minuszok-es-hoeses-de-futottunk.html

800 méteres rekortán pálya várja a futócipők hadát. Így tempó és a táv egyénre szabottan választható. 

A parkról, pár szó:
Ha autóval, könnyen és extra közel tudunk leparkolni. Ha kerékpárral jövünk, a tároló fedett ráadásul rá is lehet látni a bringákra könnyen.
Öltözködés is megoldott, mert van kulturált mosdó, aminek az ajtaja egy 100 Forintossal nyílik. Szóval százasokat a futó szebbe! ;) Nem csak az ilyen olyan folyó ügyek miatt, hanem a futás végén az ital automatából forró teával, -csokival, vagy kávéval jutalmazhatjuk magunkat. Mellette közvetlenül egy igazi aranybánya, csoki automata, nyamm :) 

A gyerekek kedvenc játszótere is itt van, tudjátok azzal a csuszkával, amikor ráül egy műanyag lapra csúszik jó gyorsan végig. Hát azt még én is szeretem. A nagyobb fiúk meg a gördeszka pályán tudnak trükközni, azt is imádják. Apukák kosár vagy foci pályán is izzadhatnak a futás helyett. :)

FB csatlakozás ITT.
 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése