2012. március 24., szombat

Az elmaradt léböjt beszámoló

2 héttel ezelőtt végig csináltam a Dr. Steinberger  méregtelenítő kúrát. Még a félidőben jöttem is lelkesen, aztán elmaradt a befejező poszt. Igen, el vagyok maradva sajnos blog ügyileg. Nehezen is élem meg hogy munka időben dolgoznom kell, ahelyett hogy írhatnám a blogom :))

Szóval, ott tartottunk, hogy szerda minden szuper, ananászlé, energia, szóval sima ügy minden. Csütörtökön sokkal nehezebb helyzetbe kerültem, mert nem a megszokott kis munkanapom várt rám, hanem sajnos egy temetés. Megmondom őszintén tartottam tőle, hogy el ne ájuljak, lelkileg nagyon felzaklatott az egész és még rátett a lapátra, hogy pont egy éve március 8-án temettük Apukámat is.
De nem volt semmi gond, és mosolyogva végig ültem a szívszaggató szertartást követő fogadást is. Ahol nagyon szépséges szendvicsek, finom üdítők, kv és bor volt a kínálat. Irtó kellemetlen volt, 100x is elutasítani, de hős voltam megcsináltam :)
A délutánt végig mászkáltuk Tesómmal és Barátnőnkkel, itt éreztem először, hogy ajajj kezdek szédelegni. Még végig néztem ahogy bedobtak egy - egy gyümi salit. Sőt este a kis családomnak sütöttem egy adag finom almás-csokis muffint is. De még mindig nem volt drámai a helyzet. ja és a céklalé teljesen finom volt!

Pénteken már azzal a tudattal keltem, hogy itt a vége, megcsináltuk :) bent a kedves kollégák elhelyeztek némi csoki adagot az asztalomon nőnap alkalmából, de nem pakoltam el, tudtam, hogy már csak egy kicsi és vége. A sárgarépalé nehezen ment le és  már a rozskenyeret is tökre untam. Igaz péntekre már kiflit vettem, fő a változatosság. Viszont már semmi fázás és simán ment a bringázás is, szóval nem éreztem azt hogy világ vége lenne. Aztán tekintettel arra, hogy másnap egész napos tekerés és aznap Zsolti finom vacsival várt, pár órával előbbre hoztuk a végét és este már óvatosan ettem csirkeszárnyat, salival. Na jó meg óvatosan egy kis bort is ittam :))

Összességében én nagyon örülök, hogy megcsináltam, egyrészt százszor könnyebb volt mint sejtettem, másrészt rá ébredtem mennyire nincs szükségem a kávéra például, vagy a minden napi csokira, meg egy csomó más egyébre sem. Persze azóta eszem rendesen, de sokkal ügyesebben, napi többször, sokszor saláta husival, meg estére már semmi. Persze van hogy huncutkodom, de azért jóval ügyesebb vagyok.

2-3 kg amit segített ledobni.

Én ajánlom másnak is biztos vagyok benne, hogy jót teszünk vele magunknak! Holnap amúgy a csoda szép parkban piknikezünk és a tombolán 3 ilyen csomagot lehet majd megnyerni, szóval gyertek, adjátok meg az esélyt magatoknak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése