2012. március 7., szerda

Félidő

Már a felén túl vagyok, kevesebb van hátra mint előre :) Ahogy néha egy nagyobb távnál, most is ezzel biztatom magam, bár meglepően jól vagyok.

Bele vágtam az 5 napos méregtelenítésbe, Dr. Steinberger féle. Hogy mi miatt? Egyrészt kíváncsi voltam, mennyire lehet bírni, milyen a hatása, hogy élem meg ezt az 5 napot. Másrészt Péter felajánlotta, hogy ő ad nekem egy dobozzal, teszteljem le. És igazából DK postja hozta meg a kedvemet. És az sem lenne utolsó szempont, ha ez adna egy löketet a kis feleslegem eltüntetéséhez. Persze lehet már ezzel is fogok fogyni, sőt... de inkább abban bízom hogy ezután a hét után könnyebb lesz, sok folyadékot inni és naponta többször keveset enni. Meglátjuk.

Szóval hétfőn azzal ébredtem, hogy akkor se kv, se semmi, csak egy pohár víz! Megmondom őszintén már a kv hiányától féltem, de szép lassan kezdek rájönni, hogy semmi szükségem rá :) Az első napi lötyi ZÖLDBÚZAFŰLÉ, napi ötször másfél deci, mellé max7 szelet rozs kenyér. (mármint összesen) Hát tök fini volt komolyan, ezt máskor is szívesen innám. Éhség csak késő este jelentkezett, fejfájás, szédülés semmi. Jó, én készültem ilyenekre na :) Mozgás csak bici volt, azért azt hazafelé kicsit megterhelőnek éreztem, igaz tekertem is szorgosan, mert Zsoltival együtt jöttünk haza, ilyenkor mindig igyekszem nagyon gyorsnak tűnni.
Viszont a pékségben mindenféle finomságot szerez be Zs., de kárpótlásul finom ropogós friss rozskenyeret kapok, hogy tudok neki örülni, már a baconos péksüti látványa sem zavar. :)

Ami kellemetlen volt, az a fázás. Utcán, bent, otthon... mindenhol fáztam. DE azért ez is túlélhető. És ami nehézséget okozott a 3 liter víz elfogyasztása. Egyszerűen nem győztem inni, de még mindig csak 2 liter, azért estére nagy nehezen össze jött a 3. Éreztem is, kb. fél óránként jártam mosdóba :)

Zöldséglé + rozskenyér
Kedden, frissen kipihenten ébredtem, nem volt éhség meg semmi. Megint mikor beértem akkor álltam neki a reggelinek. Hú, gyerekek, ez a Zöldséglé, na ez nagyon nem finom. Erősen elnyom mindent a paradicsom íze, de van benne hagyma, zeller, káposzta és azt hiszem répa is. Na sebaj, leküzdöm azért :)
Összességében hasonló mint a hétfői nap, semmi különös nehézség nincs, nem zavar a kollegáim részletes beszámolója a csoki öntetes piskótáról és az óriás adagokról sem. :) Fázom, még mindig fázom.
Otthon újabb kihívások elé nézek, újabb adag érkezett a pékségből, különféle kiflik, sütik, finomságok. Érdekes eddig nem volt ez minden napi szokás, most ez extra kihívás nekem?? sebaj, miután mindenki bekajált kiülök és nagy nehezen leküzdöm az utolsó adag zöldséglevet, közben már csak a másnapi ananászlé tesz boldoggá. De még mindig teljesen rendben vagyok. Fog ez menni.


Mai napon energikusan ébredtem, vígan kerekeztem befelé és mára a fázás is megszűnt. Az ananászlé isteni finom, egész nap innám azt :) De muszáj beosztani :)

Amit eddig megfigyeltem, hogy már sima ügy a 3 liter víz, sőt tegnap szerintem bőven 4 felett ittam. Sokkal éberebb vagyok, nincs ez a nagy álmosság roham, ami napjában többször rám szokott törni.

Péntek este jövök és elmesélem milyen lett a második félidő :)

1 megjegyzés:

  1. Ha a mezei, kicsit sós paradicsomlevet szeretem, akkor ez ízlene? Gergőnek is az volt a mélypont :)
    Simone

    VálaszTörlés