2012. március 26., hétfő

Futóklubbunk jelenti: Piknik a parkban.

Hétvégén összejöttünk páran, most kivételesen nem csak futottunk, hanem beszélgettünk, tervezgettünk, ittunk és ettünk is. Gyönyörű szép időnk volt, és a pad egy hamar megtelt gyümölccsel, mogyoróval, sütivel, üdítővel szendviccsel. Elsőre úgy tűnt, hogy kicsit kevesen jöttünk össze, de később is érkeztek még csatlakozok és egy házaspár is kedvet kapott hozzánk, szóval így utólag számolva  legalább 20 körülre ugrott a létszám.


Ovisaink kisiskolásaink is egyre lelkesebbek, Zsoltika a legfiatalabb a sulisok közül múlthéten tök simán lefutott 7 kilométert, olyan tempóban, hogy alig tudtuk követni :)

Péter hozott nekünk fekete áfonya levet, aminek olyan sikere volt, hogy többen nem győztünk repetázni. :)


Átbeszéltük a terveinket, közös versenyeket, ami biztos, hogy júniusban több csapattal megyünk a maraton váltóra! Nagyon lelkes volt a csapat! De kisebb versenyek, bicózások is felmerültek, ha aktuálisabb lesz ezeket pontosítjuk majd!


Beszéltünk arról is, hogy annyira jó, hogy ennyire vegyes a csapat, teljesen kezdőktől egészen a maratonra készülőkig vagyunk. Így tényleg szinte mindenkinek akad társa a saját tempójában. Most is csatlakozott egy nagyon lelkes új tag Klaudia és két fia. Így négyen mentünk egy kört, és ahol a pici fiú elfáradt sétáltunk egyet. Közben integettünk azoknak akik velünk szemben jöttek a csapatból. Ezért szeretem ezt a pályát, mert ez itt olyan könnyen megoldható.


Valószínűleg gyakoribbá válnak a hétköznapi közös futások is, így bátran ossza meg mindenki ha a közelben fut, mert esélyes hogy akad társa majd a csapatból. Nagyjából a d.u. 6 óra már jónak tűnik.


Volt tombola is és a gyerekek kisorsolták a 3 szerencsést! Gratulálunk nekik itt is! :)

Palásty Ágika a nyereménnyel.

Háromsitz Zsoltnak az 1-es szám hozott szerencsét. :)
Zsótér Ferenc a nyereménnyel :)Remélem még sok hasonló mókában lesz részünk! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése