2012. október 10., szerda

És mindenki össze áll egy képpé...

RUNBERRIES

Nem is tudom hol és mikor alakult, formálódott ez az egész így egy nagy egésszé, de hogy a kerületi Futóklubunkból micsoda jó csapat lett, azt nehéz megfogalmazni.

Megtaláltuk a nevünk: RUNBERRIES, kész lett a lógónk és elkészültek a pólóink, de ez mind csak a színezés, mert idő közben annyi közös élményünk volt, hogy ha kell, ha nem hát tökre megszerettük egymást. :))

Talán az Suhanj 6  órás éjszakai-n kezdett ez egyre inkább alakulni, aztán pár hete a parkban az Öt Falu Egyesület megrendezésében részt vettünk egy 24 órás váltó futáson, ahol hihetetlen nagy élményekben volt részünk, imádtuk. Balogh Ádám ultrafutó is segített minket azzal, hogy ő egymaga, egyedül végig futotta a 24 órát! De hagy idézzem kedves futóbarátunkat a főszervező Szlaukó Gábort:

"A pénteki nyitó kört és a szombati utolsó előtti kört Kovács Péter polgármester úr futotta gyermekeivel. Az utolsó kör tömeges futás volt, melyet Rakonczay Gábor világrekorder vezetett. (mögötte megszámlálhatatlan gyermek és felnőtt :-)). Befejezésként természetesen egy közös fényképre is összeálltunk. A 24 óra alatt több mint 250 km-t futottunk és több mint 200 emléklapot osztottunk szét, mivel voltak, akik párban vagy családdal teljesítették körüket illetve köreiket. Az estét a The Fleet Street kerületi zenekar akusztikus, parkban ülős előadása zárta.

És hogy miért? Akik ott volt annak nem kell szerintem elmagyarázni, hatalmas élménnyel lettem gazdagabb és olyan EMBEREKKEL mozoghattam, lehettem együtt, akik átlépték a saját korlátaikat és bebizonyították, hogy nincs lehetetlen! Öröm volt látni a több száz lelkes gyermeket és anyukát, apukát, akik együtt élvezték a mozgás Örömét."
Az elmúlt hétvége is eseményekben gazdagon telt, kezdtük szombat hajnalban:

"Mi, kerületi futók Ádival kiegészülve október 6-án az aradi vértanuk emléknapján 13-an, 13 kört teljesítettünk a Havashalom Parkban. A pár perces megemlékezés után a tiszteletbeli köröket fél hatkor - az első 5 tiszt kivégzésének időpontja – kezdtük. Fejet hajtottunk az első felelős miniszterelnök Batthyány Lajos előtt is, akit szintén e napon végezek ki Pesten."


Volt szombat délután egy CH feltöltő tészta partink Péternél, akinek ezúton is köszi hogy a sok sok bogyónak helyet és ételt biztosított! Készültünk a nagy napra. Hiszen Bogyóimra másnap megint Önmaguk legyőzése várt, hogy kinek mennyire az majd kiderül a következő postból! És hogy sikerült e? Volt már olyan ami nekünk ne sikerült volna?

Büszke vagyok Rátok drága Futóbogyóim!! Jó veletek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése