2014. március 27., csütörtök

BSZM 1. nap

Tudjátok, hogy volt izgalom bennem bőven az utolsó napokban. Kihívásnak tűnt a csomag össze készítése is... meleg ruha, vagy inkább rövid cuccok? Eshet? Szél? Pánik esetére: ragtapasz, gyógyszer, betadine, kálcium.. csakúgy cikáztak a gondolataim, nyugton nem hagyva 1 percre sem.

De eljött a reggel, kicsi Dorcim még bevihettem a suliba, utolsó ölelések, szinte könnyes búcsúzás:
"Anya, ügyesen fuss! ügyesen fogod körbe futni a Balatont, ugye?"

Végül 8 előtt picivel,  felpakolva elindult a kicsi kocsi. Valószínűleg 3 x annyi cuccal, mint amire szükség van :D


Siófok, 10 óra:

Péter és wetike rajtra kész. Zene szól, mindenki szaladgál, rajtszámot erősít, színesebbnél színesebb futók lepik el a területet. Ki rövidnadrágban, ki hosszú felsőben, esetleg még széldzsekiben melegít. Nagyon erős izgalom, de egyre kellemesebb érzés fog el, jó itt. Örülök, és megköszönöm hogy itt lehetek. Gyönyörű az idő, a Balaton csodás, mindenki egészséges és 4 napig futhatunk, fene a jó dolgunk...

Rajtpisztoly dördül és megindul a tömeg. Elkezdi a sok színes futó fogyasztani azt a mai 48.2 kilométert és mindenki mosolyog.

Izgatottak vágódunk a kocsiba, hogy útközben kicsit drukkolva, majd rajtra készen a váltó pontra érjünk. Péter Attila már ott nyomja a dumáját... Hogy került már is oda?? Igazi buli hangulat, a rajtra várakozók és a drukkolok ugrálnak, kicsit táncolnak és a futóknak vadul kiabálnak.

Jönnek a Bogyók, elsőre befut a "PAPA" :))) Alias Futapó, az én kedves Nagykövet társam, barátom Péter. Nem is gondolhatta Péter Attila, hogy ezzel a le Papázással lavinát indít... :D Ugye Papa? ;)

Robiék is leváltanak majd jön wetikém (nem bunkóságból írom kicsi betűvel a nevét, így szereti) pacsi, dugóka, rajtszám és start. :)

Fantasztikus az idő, szinte éget a nap, de még nem az a "gatya rohasztó" meleg. Mondjuk szomjas vagyok picit, de hopp egy kis szellő és máris minden csodás. Mellettem a Balaton gyönyörű szép, csendes és nyugodt. Annyira örülök hogy itt vagyok. Szoknyám libbenti a szél, olyan vidám minden. Így repül el másfél óra, berobogok a váltó pontra, ahol Papa zászlóval vár és együtt futunk a dugókáig. Örömmel nyugtázza, hogy minden rendben nálam, ismeri már a mosolyom.

Reninek vállsimi, pacsi, hajrá kicsi Lány! Na most spuri a célba, mert a fiúknak el kéne csípni Gábort :) Beérünk, Gábor befutójáról lekéstünk...

Éhesek a Fiúk, Reninek kb. 1 óra futi még, addig esznek. A cél mellett csodálatos napsütésben letelepszünk és csapolt sört kérünk, mert megérdemeljük. Nagyon élünk. :)

A sör csúszik, a nap süt és 40 perc múlva Reni is be kell érjen.
Telefonomon nem fogadott hívás... Reni volt az. Miért hív futás közben? Baj van?

FOLYT. KÖV.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése